Zero 10

Entenem el teatre com un art d’equip on conviuen i es retroalimenten diverses disciplines, de la plàstica a la literatura, de la música a la poesia.

Martina Cabanas crea el segell ZERO10 per explorar el seu propi llenguatge però també per seguir mantenint col·laboracions amb diferents artistes. La seva concepció àmplia del teatre com un art d’equip i la seva curiositat artística la porten a participar en els més diversos projectes del clown a la dansa, del teatre de sala als espectacles de carrer…

 

ZERO10 es crea l’any 2017 i s’estrena el 2018 amb l’espectacle FUGA DE CONILLS.  L’ànim de la companyia és apropar el teatre a un nou públic no acostumat a assistir-hi. Per això ZERO10 inicia la recerca d’un llenguatge propi allunyat de les convencions. La seva concepció teatral s’allunya de les etiquetes i treballa a partir de la fusió de disciplines des del primer moment de la creació. Partint de la premissa artística dʼaconseguir el màxim amb el mínim un dels nostres principals segells és un estil transgressor a nivell interpretatiu però amb un rigor de qualitat.